Zomertuin XXL

Als verlengde van de Zomertuin, die wekelijks geopend was, hebben wij 7,8 en 9 juni 2019 de ‘Zomertuin XXL’ georganiseerd. Dit driedaagse gratis toegankelijk festival was onderdeel van de Stadsfeesten Middelburg.

Dit meerdaagse festival hebben wij van A-Z opgezet, samen met NOVI Events. Uiteraard hebben wij bij dit grote project samengewerkt met gemeenten en andere overheidsinstanties, diverse bedrijven en een tal aan vrijwilligers.

Tijdens deze dagen hebben we geprobeerd diverse doelgroepen aan te spreken. Dit door ons per dag te richten op een andere doelgroep, maar het toch ook toegankelijk te houden voor andere doelgroepen. Alle dagen waren er namelijk barren, foodtrucks, chill-area’s en artiesten aanwezig. Ook zorgden we voor voldoende entertainment voor jong en oud.

De vrijdag stond in het teken van de jongeren (12-26). Hier hebben we vooral op ingespeeld door ons succesvolle concept ‘SEXY’ te betrekken bij deze dag. Door de herkenbare sound, feeling en aankleding naar de Zomertuin XXL te brengen wisten we deze doelgroep uitstekend te bereiken.

Meer informatie over Zomertuin XXL

Wat hebben we gedaan

  • Compleet driedaags festival georganiseerd.