SEXY

Sinds Juli 2017 organiseren wij maandelijks op diverse locaties het urban-concept ‘SEXY’. SEXY is het concept met het bekende perzik logo en staat ook bekend om uitverkochte edities op verschillende clubs en gelegenheden in Nederland. Naast de eigen evenementen zijn wij met het concept SEXY ook onderdeel geweest van evenementen van derde partijen (area hostings) in zowel Nederland als België (IKON Antwerpen).

Tijdens de feesten van SEXY wordt de locatie omgetoverd tot een walhalla aan peach aankleding. We leggen op dit concept extra focus op de beleving/entourage. Hier valt bijvoorbeeld te denken aan; PEACH shots die verkocht worden, perziksnoepjes aan de bar, onze SEXY prosecco, eigen perzik stempels en gratis cadeaus. Maar ook danseressen en candygirls die snoep, ijsjes en andere lekkernijen uitdelen in het publiek en natuurlijk de DJ’s die de sfeer als beste kunnen overbrengen. Qua muziekgenres valt voor dit concept het beste de koppeling te maken met Urban, Reggaeton, Afro en Moombahton gerelateerde stijlen. De stijlen en muziek van nu! Hierbij richten we ons vooral op de jongeren (16 – 26 jaar, afhankelijk van de minimumleeftijd).

Door zowel online als offline erg betrokken te zijn bij het publiek, de interactie met hen te zoeken en constant proberen te innoveren is dit concept al ruim 2 jaar erg succesvol op diverse locaties. Ieder jaar groeien we niet alleen als concept zelf, maar groeien we ook in aantal locaties en aantal evenementen (30+ edities in 2019).

 

Meer informatie over SEXY

Wat hebben we gedaan

  • Eigen concept