PEACH EVENTS FAQ

 • Wat heb ik nodig om naar een evenement te gaan?

  Allereerst heb je een geldig ticket nodig. Met de geldende maatregelen zal de ticketverkoop van onze evenementen (grotendeels) online plaatsvinden en zullen er geen tickets aan de deur verkrijgbaar zijn. We adviseren echter onze social media kanalen in de gaten te houden voor alle informatie over tickets.

  Zodra je een ticket hebt, heb je een coronatoegangsbewijs en de CoronaCheck-app nodig. Op dit moment kun je op twee manieren aan een toegangsbewijs komen:

  • Testbewijs
   Dit is een ‘Testen-Voor-Toegang’-test. Deze moet je zelf inplannen, maximaal 24 uur voor het begin van het event. Deze test is gratis en de uitslag ontvang je binnen een uur. Een afspraak en alle informatie is te vinden op https://www.testenvoortoegang.org. Bent je negatief getest? Vul dan de ophaalcode van de negatieve testuitslag in op de CoronaCheck-app of op CoronaCheck.nl. Of klik op de link in de e-mail die je van de testlocatie krijgt.
  • Herstelbewijs
   Bewijs dat je minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona. Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl en log in met je DigiD. Je kunt vervolgens je herstelbewijs inladen.
  • Vaccinatiebewijs
   Volledige coronavaccinatie. Met een  vaccin dat door het Europees Medicijn Agentschap (EMA) is goedgekeurd (EMA.nl). Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl en log in met je DigiD. Je vaccinatiegegevens wordt automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven), GGD of het ziekenhuis. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl.

  Belangrijk is dat je aan de deur bij het evenement de CoronaCheck-app kunt laten zien met daarin een QR-code van een Testbewijs, Herstelbewijs of Vaccinatiebewijs, of een geprinte versie met de QR code bij je hebt.

  Meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen

 • Is een vaccinatiepaspoort geldig?

  Ja. Als je een compleet vaccinatiepaspoort hebt kun je deze gebruiken als coronatoegangsbewijs. Het is belangrijk dat je deze upload in de CoronaCheck-app.

  • Ga naar de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl .
  • Log in met je DigiD.
  • Je vaccinatiegegevens worden automatisch opgehaald bij het RIVM (als je daar toestemming voor hebt gegeven), GGD of het ziekenhuis. De gegevens worden daarna automatisch geüpload in de CoronaCheck-app of de website CoronaCheck.nl.

  Belangrijk is dat je aan de deur bij het evenement de CoronaCheck-app kunt laten zien, of een geprinte versie met de QR code bij je hebt.

  Meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen

 • Is een sneltest of GGD-test geldig?

  Nee. Op dit moment zijn deze testen niet geldig. Om binnen te komen heb je (naast een geldig entreeticket) een ‘Testen-voor-toegang’ ticket, een Herstelbewijs of een Vaccinatiebewijs nodig, die ingeladen is in de CoronaCheck-app of waarvan je de QR code uit de app uitgeprint bij je hebt.

 • Wat moet ik aan de deur laten zien?

  Om bij het evenement binnen te komen heb je op dit moment het volgende nodig:

  • Een geldig ticket (geprint of op telefoon, de QR code moet goed zichtbaar zijn).
  • Een geldig ID-bewijs of paspoort.
  • De CoronaCheck-App, met daarin een QR-code van een geldig Testbewijs, Herstelbewijs of Vaccinatiebewijs (een geprinte versie met geldige de QR-code mag ook).

  Hiervoor ligt de verantwoording bij jezelf. Zonder deze items kom je NIET binnen, er zal geen refund plaatsvinden.

  Meer informatie: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen

 • Zijn er nog andere Corona-maatregelen op de avond zelf?

  Aan de deur zal een snelle gezondheidscheck plaatsvinden. Er zal onder meer gevraagd worden of je recent last hebt gehad van Corona-gerelateerde klachten. Zodra je binnen bent met een geldig ticket, een geldig ID-bewijs of paspoort en een geldig coronatoegangsbewijs, zullen er daarna geen maatregelen meer zijn. Een mondkapje is dus niet nodig, afstand bewaren hoeft niet. We adviseren je wel om thuis te blijven bij klachten, je gezonde verstand te gebruiken en het ons te melden indien je in de dagen na het evenement positief getest wordt.

 • Wat is de minimumleeftijd op jullie evenementen?

  De minimumleeftijd kan per locatie en per evenement verschillen. We adviseren daarom om onze social media kanalen te volgen, waar we per event de minimumleeftijd vermelden.
  Ben je op de dag van het event niet de leeftijd die minimaal nodig is om binnen te komen, dan kunnen we je helaas niet toelaten, ook niet als je een geldig ticket hebt. Er zal ook geen refund plaatsvinden.

  Voor onze vaste locaties geldt het volgende:

  • Schutters Middelburg: 18+
  • Tramzicht Domburg: 16+

  Let op: wij treden streng op tegen vervalsing van ID-kaart of paspoort. Wij dragen deze zaken over aan de politie, die dit vervolgens verder af zal handelen. Voor meer informatie: https://www.vraaghetdepolitie.nl/politiewerk-en-boetes/boetes-en-straffen/wat-is-de-straf-als-je-je-id-kaart-vervalst.html

 • Waar kan ik tickets kopen?

  Op dit moment verkopen wij (vrijwel) alleen tickets online. Het verschilt per locatie of evenement via welke ticketpartij dit gaat (onder meer Eventbrite en Ticketkantoor). Op onze social media kanalen (Facebook en Instagram) verwijzen wij altijd naar de juiste ticketlink.

 • Moet de naam op het ticket overeen komen met mijn naam?

  Nee. Over het algemeen geldt op onze evenementen dat je ook met het ticket van iemand anders naar binnen mag. Je kunt dus ook op jouw naam tickets voor je vrienden kopen, of een ticket van iemand overkopen. Pas wel op met overkopen van tickets; wij kunnen niets voor je betekenen als blijkt dat het ticket dat je overkoopt niet geldig is.

 • Mag ik een ticket doorverkopen?

  Ja, met enkele voorwaarden. Je mag tickets voor je vrienden kopen, of als je onverhoopt niet meer kunt je ticket doorverkopen. Het is echter niet de bedoeling dat jij extra tickets koopt om deze voor een (veel) hogere prijs door te verkopen om winst te maken. Wij treden hier hard tegen op. Mochten wij hier achter komen plaatsen we je op de zwarte lijst en zul je een jaar geen toegang krijgen tot onze evenementen op die locatie. Ook als iemand niet binnen komt met een ticket waar jouw naam op staat, wordt jij daarop afgerekend. We willen iedereen een eerlijke kans geven om aanwezig te zijn op onze evenementen.

 • Hoe zit het met foto's op jullie evenementen?

  Op vrijwel ieder evenement van ons worden foto’s gemaakt. Als je een evenement van ons bezoekt accepteer je het risico tot publicatie van een foto. Na plaatsing kan een verzoek tot verwijdering ingediend worden via onze Facebookchat. Wil je wel graag op de foto en vind je hem gaaf? Deel hem dan vooral op je socials en vergeet ons niet te taggen!

 • Is er een dresscode op jullie evenementen?

  Nee. We vinden het fijn als je draagt waar jij je goed in voelt! Natuurlijk is het leuk als je er op en top uit ziet, ook leuk voor de foto’s! Wij adviseren wel om geen trainingspakken en petjes te dragen. De huisregels van onze locaties kunnen het dragen hiervan verbieden, waardoor de security bij de ingang je niet toe kan laten.

  Onze evenementen hebben daarnaast vaak thema’s. Uiteraard vinden wij het leuk als je hierop inspeelt met je outfit, maar dit is niet verplicht!

 •