Ons verhaal

PEACH EVENTS is een evenementenbedrijf dat sinds 2017 muziekevenementen organiseert, welke voornamelijk gericht zijn op de jeugd. Wij bedenken concepten die toepasbaar zijn op verschillende evenementenlocaties in Nederland en België. Door de opgedane ervaring heeft PEACH EVENTS de afgelopen jaren een succesformule ontwikkeld op het gebied van evenementen organiseren. Elementen zoals beleving, euforie, herkenbaarheid, innovatie en structuur komen terug in deze succesformule.

Bij onze evenementen is niet alleen de muziek belangrijk, maar ook de beleving. We denken hierbij voortdurend na over hoe wij de bezoekers aan ons concept kunnen binden en boeien, op de avond zelf maar ook voor en na deze evenementen. Met meer dan 80 uitverkochte evenementen op de teller zijn wij, naast verschillende terugkerende locaties, constant bezig om nog meer locaties te binden aan onze evenementen.

Naast geheel eigen evenementen hebben wij ook ervaring met zogeheten ‘hostings’ en samenwerkingen, waarbij wij samen met andere partijen gezamenlijk een succesvol evenement neerzetten.

Om een goed voorbeeld te krijgen van de gezelligheid die de evenementen met zich mee brengt kunt u een kijkje op onze socials.

Interesse? Twijfel niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd open voor ideeën en nieuwe samenwerkingen!

Volg ons op: